Terug

Volg Shownieuws

Jim Bakkum geniet intens van 'heilig' moment met Lux

Jim Bakkum geniet intens van 'heilig' moment met Lux

Nieuws

15 apr 2020, 23:17

Zanger Jim Bakkum laat weten dat een gezin met drie kinderen voor de nodige hectiek en drukte kan zorgen en daarom geniet hij nu intens van een bijzonder moment met zijn oudste zoon Lux  (7).

"Vandaag eindelijk weer eens wat 1-op-1 tijd doorgebracht met deze jongen. De liefste jongen", schrijft Jim op Instagram. "In ons gezin is het iedere dag drukker dan druk. Alles en iedereen moet voorzien worden van van alles en nog wat. Maar vanmiddag besefte ik maar weer even hoe belangrijk het is om de tijd te nemen voor dingen. Helemaal in een periode waar de tijd er ís voor ons."

Hij laat weten dat dit soort momenten dan ook heilig zijn voor hem. "Ik geef eerlijk toe; ik mis mijn werk verschrikkelijk. En de onzekerheid maakt me af en toe gek. Maar dit soort momenten zijn heilig. Alles. De natuur in met Lux. In alle rust. Zonder schreeuwende of gillende meisjes om ons heen. Gewoon samen. Papa en Lux. ‘De twee vreetzakken die zijn gaan picknicken’ (zijn woorden)."

https://www.instagram.com/p/B_A34Q-BF3X/

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.