Terug

Volg Shownieuws

Jim Bakkum en First Dates-Sergio gaan DIT samen doen

Nieuws

29 juni 2021, 21:31

Jim Bakkum en Sergio Vyent duiken samen de theaters in. De zanger en de First Dates-ster gaan samen verhalen vertellen over en liedjes zingen van Frank Sinatra.

In Sinatra – Under His Skin worden niet alleen de grootste hits opgevoerd door Jim Bakkum en de Dutch Concert Big Band maar ook de schandalen en geheimen van Ol’ Blue Eyes kunnen niet ontbreken en worden gebracht door Sergio Vyent. Aan Shownieuws vertellen de twee over het bijzondere theateravontuur.

"Ik ga niet zingen", zegt Sergio al direct. "Dat is echt aan Jim. Maar ik ga de verhalen vertellen. De verhalen over Frank Sinatra van de mensen die dichtbij hem staan."

Jim vindt zijn stem prachtig passen bij de verhalen van de legendarische jazzzanger. Bij een meeting over de theateravonden vond Jim de stem al direct ideaal voor de voorstelling. "Toen hoorde ik zijn stem voor het eerst aan die tafel en dacht: hier wil je toch een avond naar luisteren? Met zijn stem en die verhalen van Sinatra. De nostalgie vliegt je gewoon om de oren. En ik denk dat een hele goede combi is."

Meer uitspraken zie je in de video bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.