Terug

Volg Shownieuws

Jim Bakkum onthult zijn grootste schaamte

Nieuws

21 juli 2022, 15:57

Je zal het waarschijnlijk niet verwachten, maar ook Jim Bakkum heeft zo zijn dingen waarvoor hij zich schaamt. In de Podcast Darmstad FM, vertelt hij hier openhartig over.

Als Jim zijn kinderen in de ochtend naar school brengt begint het al. "Als ik dan langs de klaar-overs ga, schaam ik me dat ik daar niet sta. Ons excuus is altijd dat we drie kinderen hebben. En toen stond er iemand met vier kinderen, die nog een vijfde verwacht. Dat vind ik dan heel erg", vertelt Jim

'Niet intelligent'

Daarnaast krijgt de acteur vaak het gevoel dat hij niet intelligent is, als hij iemand een appje stuurt met een spelfout. "Dat vind ik zo gênant. Dan schaam ik me daarvoor."

Jim geef toe dat hij lezen ook geen pretje vindt. "Omdat er dan een soort bepaalde norm is waar ik dan niet aan voldoe. Ik was vroeger al geen lezer. Ondanks dat hij geen boeken leest, schrijft hij ze wel.

Grootste schaamte

Tijdens de optredens van de musical Wicked gebeurde er iets waar hij zich het meest voor schaamt. "Ik had een heel strak broekje aan voor die rol, met een rits. Normaal hoorde die rits dicht te zitten, maar die was open. En hij ging ook niet meer dicht, want hij was stuk." Hierdoor was zijn ondergoed voor de eerste paar rijen zichtbaar. "Ik had ook nog een paar danspasjes waarbij ik door de knieën moest, waardoor alles openboog. Dat is echt een van de ergste momenten", aldus Jim.

Vorig jaar lag Jim nog Op De Gevoelige Plaat bij fotograaf William Rutten. Je ziet het in de video boven dit artikel.

(Bron: DarmstadFM)

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.