Terug

Volg Shownieuws

Jim Bakkum uit de kleren op sexy foto

Nieuws

20 okt 2023, 22:30

Een goed begin van het weekend voor de volgers van Jim Bakkum. Hij deelt namelijk een sexy foto van zichzelf op Instagram...

Jim schrijft bij de foto: "Soms zie je foto's van jezelf en denk je: ben IK dat?!" Op de foto zie je hoe Jim zonder shirt staat te poseren. Zijn spieren zijn erg goed te zien op de Instagram-post.

Reacties

Zijn volgers reageren massaal op de pikante foto: "Zo hallo dan!" Mensen reageren ook op de vraag die Jim aan zichzelf stelt: "Heb ik ook zo vaak, maar dan met hele andere foto's.." Jan Versteegh grapt onder de foto: "Was de olie in de aanbieding?"

Optreden

De oma van Jim Bakkum woont al een tijdje in een verzorgingstehuis. De zanger heeft daar een optreden gegeven voor zijn oma en haar vriendinnen (zie video bovenaan de pagina).

Jim post op zijn Instagram lieve foto's en ook een video van die middag. Hij schrijft erbij foto's: "Wat was dit bijzonder. Lief personeel, wat hebben jullie er een gezellig feest van gemaakt vanmiddag. Mijn oma helemaal mooi gemaakt van tevoren."

Emotioneel

Het was voor de zanger een emotioneel optreden. Zo zegt hij: "Brok in mijn keel om op deze manier voor mijn oma te zingen."

De zanger had zijn repertoire wel iets aangepast voor de doelgroep. Alle bewoners hebben een ontzettend leuke middag gehad. Jim heeft beloofd om elk jaar zo'n optreden te geven.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.