Terug

Volg Shownieuws

Jim Carrey kruipt in de huid van presidentskandidaat Joe Biden

Jim Carrey kruipt in de huid van presidentskandidaat Joe Biden

Nieuws

17 sep 2020, 03:25

Het Amerikaanse programma Saturday Night Live maakt zich op voor seizoen 46 en pakt meteen flink uit door Jim Carrey aan de cast toe te voegen. De acteur zal de komende maanden te zien zijn als Joe Biden, de Democratische presidentskandidaat die het bij de aankomende verkiezingen opneemt tegen de huidige president Donald Trump. Dit meldt E! News.

Verwacht wordt dat Carrey in zijn rol als Biden het in een debat opneemt tegen Alec Baldwin, die al jaren de rol van Trump speelt. "Hij geeft dit personage ongetwijfeld energie en kracht. En waarschijnlijk wordt het ook heel grappig," aldus Lorne Michaels, de bedenker van SNL.

Ook actrice en comédienne Maya Rudolph keert terug als Kamala Harris, de vrouwelijke vice-presidentskandidaat uit het Democratische kamp. Huidig castlid Beck Bennett blijft in zijn rol van Mike Pence, de huidige vice-president.

Saturday Night Live stopte met live uitzendingen toen het coronavirus de kop op stak in de Verenigde Staten. Daarna werden er twee shows vanuit huis gemaakt, maar vanaf 3 oktober keert het team terug in de studio in New York. Er wordt wel volgens strikte coronamaatregelen gewerkt: er is een beperkt aantal mensen in het publiek en een uitgedunde crew op de set.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network. Alle rechten voorbehouden. Geen tekst- en datamining.