Terug

Volg Shownieuws

J.K. Rowling 'kapot' door overlijden Helen McCrory

J.K. Rowling 'kapot' door overlijden Helen McCrory

Nieuws

16 apr 2021, 20:20

J.K. Rowling is "kapot" door het overlijden van actrice Helen McCrory. Dat laat de auteur van de Harry Potter-reeks weten op Twitter. Vrijdag maakte McCrory's man en Homeland-acteur Damian Lewis bekend dat zijn vrouw op 52-jarige leeftijd is overleden aan de gevolgen van kanker.

"Ik ben er kapot van dat Helen McCrory is overleden", schrijft Rowling. In een aantal van de Potter-films speelde McCrory de rol van Narcissa Malfoy-Black. "Ze was een geweldige vrouw en actrice die ons veel te vroeg heeft verlaten."

De actrice kreeg grote bekendheid door haar rol in de Harry Potter-reeks, maar ook als Polly Gray in Peaky Blinders en Cherie Blair in The Queen. "Ik wens haar familie, in het bijzonder haar man en kinderen, heel veel sterkte. Dit is hartverscheurend", sluit Rowling haar bericht af.

Vrijdag maakte de man van McCrory het nieuws bekend. "Met een gebroken hart moet ik vertellen dat de prachtige en geweldige Helen McCrory thuis in alle rust is overleden na de strijd tegen kanker", liet de Homeland-acteur weten op Twitter. In 2007 traden McCrory en Lewis in het huwelijk. Samen hebben ze twee kinderen. "God, wat houden we van haar en we hebben zo veel geluk gehad met haar in ons leven. Ga nu maar naar boven, liefste. En dank je wel."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.