Terug

Volg Shownieuws

Joan Franka bijt van zich af met pikante selfie

Nieuws

18 juli 2020, 13:46

Zangeres Joan Franka is allesbehalve preuts en deelt regelmatig pikante selfies. Maar naast complimenten krijgt ze ook regelmatig vunzige reacties en daar is ze behoorlijk klaar mee!

Op Instagram maakt ze dan ook een duidelijk statement: "Het sexualiseren van mijn lichaam is iets wat mij enorm triggert.⁣ Aan de ene kant is het natuurlijk leuk dat mensen je lichaam aantrekkelijk vinden, maar die zogenaamde complimenten van mannen laten mij zo hard cringen en vies voelen dat ik soms bijna wil stoppen met Instagram. ⁣Mijn dms zitten vol met smerige fantasieën van mannen die uitgebreid vertellen wat ze met mij willen doen. Alsof mijn lichaam niet van mij is, maar van hen.⁣ ⁣ Woorden kunnen voelen als handen die je ongewenst beet pakken. Want dat zijn die berichten namelijk, ongewenst. Er is een groot verschil tussen mij een compliment geven en mij complimenteren als jouw persoonlijke lustobject. ⁣Voor de duidelijkheid; ik post foto’s van mijn lichaam voor mezelf. ⁣Ik post foto’s van mijn lichaam omdat ik het belangrijk vind dat mijn lichaam genormaliseerd wordt. ⁣Ik post foto’s van mijn lichaam voor alle mensen die een lichaam hebben zoals ik, zodat jullie weten dat jullie bestaansrecht hebben en hot AF zijn. ⁣That’s it. ⁣ ⁣ Moeders, voed aub je zonen goed op. En mannen, check je vrienden!! ⁣

https://www.instagram.com/p/CCxmLMMlNyC/

Shownieuws sprak eind vorig jaar nog met de zangeres. Toen sprak ze openhartig over haar deelname aan het Eurovisie Songfestival, alweer zo’n acht jaar geleden. In de video hierboven is het hele interview te zien.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.