Terug

Volg Shownieuws

Joan Franka pikt het echt niet: wijst excuses AD glashard af

Joan Franka pikt het echt niet: wijst excuses AD glashard af

Nieuws

3 juli 2018, 22:46

Een dag nadat Joan Franka van zich af beet nadat ze zich belachelijk gemaakt voelde door het AD, is duidelijk dat ze niet gaat inbinden. Sterker nog: de zangeres wijst de excuses van de journalist van de krant glashard af.

Op Instagram schrijft Joan: "Ik neem geen genoegen met het ‘excuus’ van Tom Tates, omdat het niet oprecht is. Hij vraagt overigens ook of ik mijn post wil verwijderen, want dan staan we 1-1!?? Ik zet dit voort omdat ik nu eens een keer eerlijk te horen wil krijgen dat dit artikel (en de voorgaande artikelen) bedoeld zijn om mij voor schut te zetten. Dit soort pesterijen en shamen moet gewoon afgelopen zijn."

Maandag maakte Franka al duidelijk dat ze zich door het AD niet laat ‘bodyshamen’. In niet mis te verstane bewoordingen haalde Joan dan ook uit. En, belangrijker nog: legde ze uit dat iedereen op haar of zijn manier prachtig is...

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.