Terug

Volg Shownieuws

Jochem Myjer deelt zeldzaam kiekje van vriendin

Nieuws

9 juli 2024, 14:31

Jochem Myjer heeft zijn volgers op Instagram verrast met een zeldzame foto van zijn nieuwe vriendin Linda. Zo te zien zijn de twee gezellig een hapje aan het eten in Leiden.

De cabaretier deelt niet veel van zijn privéleven op sociale media. Sinds zijn scheiding in 2022 van zijn ex-vrouw Marloes (zie video), waarmee hij zestien jaar samen was en waarmee hij twee kinderen heeft, is Jochem terughoudend geweest met het delen van persoonlijke momenten.

De scheiding kwam destijds voor velen dan ook als een verrassing, gezien het stel erg lang samen was. Toch lijkt Jochem nu helemaal opnieuw gelukkig te zijn in de liefde. Op onderstaande foto is de knappe Linda te zien.

Tekst gaat verder onder de afbeelding.

Optreden

Ook in het optreden heeft hij weer plezier. De cabaretier heeft in de afgelopen jaren hard aan zichzelf gewerkt. "Fysiek blijft optreden heel zwaar voor me. Maar ik word niet meer meegesleept in die stroom waar ik zelf geen enkele controle meer over heb. Ik sta het mezelf niet meer toe om te lijden", zei hij onlangs in een interview met de Volkskrant.

Volgens de cabaretier is op het podium staan "het allermooiste dat er is". Maar Jochem gelooft er ook heilig in dat het op een gegeven moment tijd is voor nieuwe mensen op het podium.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.