Terug

Volg Shownieuws

Jochem Myjer verliest goede vriend

Nieuws

23 jan 2023, 10:45

Cabaretier Jochem Myjer deelt verdrietig nieuws. Zijn goede vriend en cabaretcollega Arno van der Heyden is overleden, laat hij weten op Instagram.

In een emotionele post schrijft Jochem: "Hij is naar huis. Mijn goede vriend en Groningse cabaretcollega Arno van der Heyden. 61 jaar pas. Na een lang en pijnlijk ziekbed. Het kon niet langer. Gisteren ging hij naar huis. In een kwetsbare en spannende periode in mijn leven was hij zo belangrijk voor me. Gelukkig heb ik in de laatste fase al mijn dankbaarheid nog kunnen delen en heb ik gelukkig nog goed afscheid kunnen nemen. Ik deel dit privé hier niet om aandacht voor mezelf te vragen maar omdat ik hem graag met jullie wil delen. Met zijn prachtige nummers en zijn grappige en lieve karakter. In mijn insta verhaal een van mijn favorieten. Nu toepasselijker dan ooit. Hij was vernoemd naar de rivier de Arno. Rivieren gaan altijd op in de oceaan, verliezen hun identiteit, maar blijven. Ik hoop hem in de oceaan weer tegen te komen!"

Jochem maakte eind vorig jaar zelf bekend dat zijn huwelijk is gestrand, zie de video bovenaan de pagina. De cabaretier en voormalig Soulvation-zangeres Marloes Nova, die in 2017 trouwden, zijn "in liefde uit elkaar gegaan". Ze waren sinds 2006 samen. In december 2009 vroeg de cabaretier de zangeres, die hij altijd zijn leidinggevende noemde, ten huwelijk tijdens een voorstelling in Carré.

Jochem Myjer neemt bijzondere prijs in ontvangst
1:12
Jochem Myjer neemt bijzondere prijs in ontvangst

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.