Terug

Volg Shownieuws

Joe Exotic vraagt Trump opnieuw om gratie

Joe Exotic vraagt Trump opnieuw om gratie

Nieuws

8 sep 2020, 19:19

'Tiger King' Joe Exotic heeft de Amerikaanse president Donald Trump opnieuw om gratie gevraagd. De tijgerfanaat heeft volgens entertainmentwebsite TMZ een 257 pagina's tellend document opgestuurd naar de president, waarin hij onder meer claimt dat hij is aangerand in de gevangenis.

"Ik ben door gevangenispersoneel aangerand, geslagen en aan een stoel vastgebonden. Het was zo erg dat de huid van mijn armen kwam", aldus Joe Exotic in de brief. "Wees alsjeblieft mijn held. Mijn handen zijn beschadigd door de mishandelingen in de gevangenis dus het spijt me van mijn handschrift en spelling", schreef de Tiger King-ster verder.

De voormalig eigenaar van een dierentuin zit in Texas een gevangenisstraf van 22 jaar uit wegens dierenmishandeling en het plannen van een moord op zijn aartsrivale Carole Baskin. In het document ontkent Joe Exotic opnieuw dat hij van plan was om Baskin te vermoorden.

Joe Exotic had Trump een aantal maanden geleden al gevraagd om hem gratie te verlenen. Hij stelde toen in een brief dat hij aan een immuunsysteemstoornis lijdt en daardoor niet lang meer te leven heeft.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.