Terug

Volg Shownieuws

Johan Derksen en John de Bever over hun vriendschap

Johan Derksen en John de Bever over hun vriendschap

Nieuws

29 nov 2020, 22:53

Johan Derksen en John de Bever zijn al jarenlang bevriend. Ze delen hun liefde voor voetbal en bluesmuziek, maar met de Nederlandse nummers van John heeft Johan niks. Shownieuws ging bij het tweetal langs voor hun maandelijkse koffie afspraak.

Als het tweetal samenkomt, dan zijn het echt 'ouwe voetballers onder elkaar'. Johan en John spreken ongeveer een keer per maand af. "Als John in het Noorden is, dan komt hij even koffie drinken. Dan lullen we een uurtje en dan zien we elkaar weer weken niet." Maar dat is volgens de mannen helemaal niet erg, hun band blijft immers hetzelfde. "Mensen die mij en Johan kennen, die zullen zeggen dat is een goede combinatie. Wij denken hetzelfde over bepaalde dingen, eigenlijk over alles!" aldus John.

'Vreselijk'

Als het aankomt op muziek zitten de twee mannen niet bepaald op één lijn. Zo vindt Johan de muziek van John vreselijk. "Maar ik vind het wel leuk als hij succes heeft! Ik vind het leuk als hij een hit heeft."

Het hele interview met de mannen zie je in bovenstaande video.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.