Terug

Volg Shownieuws

Johan Derksen haalt keihard uit naar Sylvie Meis

Johan Derksen haalt keihard uit naar Sylvie Meis

Nieuws

3 jan 2021, 17:02

Om alle twijfel uit de wereld te helpen heeft Johan Derksen zaterdagavond in de eenmalige special VI Meestervoorspellers toch nog maar een keer gezegd wat hij van Sylvie Meis vindt.

De vraag aan de meestervoorspellers van VI is of Sylvie Meis aan het eind van dit jaar nog steeds bij haar man Niclas is. "Een grotere golddigger dan Sylvie heb ik nog nooit ontmoet", reageert Johan. "Haar vriendjes zijn allemaal jongens met een hele serie creditcards in de portefeuille. Ze wordt nooit verliefd op een timmerman die een klusje komt doen, maar altijd op een of andere patser. Dat is geen toeval."

De video met de complete reactie van Johan zie je boven dit artikel.

En onze premier?

In de eenmalige special VI Meestervoorspellers doet Johan Derksen een poging om het liefdesleven van onze minister-president te voorspellen.

Heel tactvol doet de analyticus dit uiteraard niet. Wat de leider van Nederland volgens hem vooral nodig heeft is "een keer goed van bil gaan". Althans, Wilfred Genee beweert dat Johan Derksen dit twee jaar geleden al zei. Johan ontkent de uitspraak niet en durft zelfs nog een stapje verder te gaan. Wat hij daarover te zeggen heeft zie je in de video hieronder.

Johan Derksen voorspelt liefdesleven Mark Rutte
0:35
Johan Derksen voorspelt liefdesleven Mark Rutte

In VI Meestervoorspellers doen Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp een poging om de gebeurtenissen van 2021 te voorspellen. Niet alleen zij mogen hun prognose stellen. VI Meestervoorspellers is nu terug te bekijken op KIJK.nl.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.