Terug

Volg Shownieuws

John de Bever boos op AD-journalist: 'Schandalig'

Nieuws

24 okt 2022, 20:13

Een grap van een AD-journalist is compleet in het verkeerde keelgat van John de Bever geschoten. Hij haalt dan ook hard uit naar Marcus den Blanken...

De mediajournalist deelde op de avond van het Televizier-Ring Gala een tweet met de volgende tekst. "Wil jij dat De Bevers vanavond de Televizier-Ring wint? SMS dan Ring 2 naar 2580!"

Dit was echter helemaal niet de juiste tekst. Wie dit bericht inderdaad zou sturen, zou namelijk stemmen op Johns concurrent Even Tot Hier. Dit programma won uiteindelijk ook de Ring.

Marcus zei een dag erna: "Ik begrijp dat er wat onduidelijkheid was over deze tweet en die over Jachtseizoen. Deze tweets waren uiteraard een knipoog naar de twee programma’s die op social media wel campagne voerden en Even Tot Hier niet. Maar geloof dat de meeste mensen dat wel begrepen."

Schandalig

John vindt dit echter niet voldoende. Sterker nog, hij is woest. "Het was door hem als een grapje bedoeld, maar ik vind dit schandalig en niet normaal van iemand die zich journalist noemt!" zegt John erover tegen Party.

"Ik heb op social media ook gelezen dan bij veel mensen die op De Bevers wilden stemmen hun stem niet is aangekomen. Dus ja, zeg het maar…" aldus John in het weekblad.

Alles op alles

John de Bever heeft er in ieder geval alles aan gedaan om met zijn bekende lach, stemmen te winnen voor de Televizier-Ring die hij en zijn man Kees maar al te graag binnensleepte voor hun reality-serie De Bevers. Bekijk de beelden hieronder.

Op bezoek bij de John de Bever
1:27
Op bezoek bij de John de Bever

Voor de reacties van de winnaars van het Gouden Televizier-Gala, zie de beelden boven aan de pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.