Terug

Volg Shownieuws

John de Bever snapt niets van kritiek Carlo

Nieuws

18 sep 2022, 11:52

John de Bever vindt de kritiek van Carlo Boszhard onzin. Hij vindt het meer dan terecht dat zijn real-life soap is genomineerd voor de Gouden Televizier-Ring....

De zanger kreeg in de column van Carlo voor Televizier nogal wat kritiek te verwerken. "Als ik hoor dat er zelfs spandoeken langs de weg hangen om te stemmen op De Bevers, gaat me dat net iets te ver. Meer stemmers dan kijkers, al klinkt dat wellicht wat negatief."

John zegt tegen RTL Boulevard dat dit onzin is en dat er wel degelijk veel mensen gek op zijn serie zijn. "500 duizend op RTL 5, wat een relatief kleine zender is, dat is best goed. En dan nog eens 300 duizend op Videoland. Dat is 800 duizend. Dat is nog niet zo slecht."

Ook Kees, de partner van John, vindt het onjuiste kritiek. "Dat is heel flauw, maar dat maakt niet uit. Ik heb liever 500 duizend mensen die het leuk vinden dan een miljoen die het niet leuk vinden, snap je? Dus het maakt helemaal niet uit. Wij gaan nu naar het Televizier-gala. Hahaha."

De Bevers is samen met Even Tot Hier en Het Jachtseizoen genomineerd voor de Gouden Televizier-Ring. Hieronder zie je hoe blij de mannen van Het Jachtseizoen zijn met de nominatie...

Giel blij met nominatie Het Jachtseizoen
0:48
Giel blij met nominatie Het Jachtseizoen

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.