Terug

Volg Shownieuws

John de Bever weigert gehoorapparaat

Nieuws

22 sep 2021, 17:07

John de Bever vertelt in weekblad Weekend dat hij geen gehoorapparaat wil. De volkszanger is naar eigen zeggen niet doof, maar hoort gewoon iets minder.

De deelnemer van Expeditie Robinson heeft er gelukkig geen last van tijdens zijn optredens. De artiest zet zijn oortjes tijdens het performen wat scherper waardoor hij goed kan horen wat de zaal hoort. Het scherper zetten van zijn oortjes zorgt er alleen wel voor dat het gehoor van de artiest constant een klap krijgt.

Expeditie Robinson

Veel kijkers van Expeditie Robinson valt het op dat John de Bever niet goed hoort. De zanger kampt met gehoorproblemen waardoor hij vaak dingen slecht tot niet verstaat.

In de video bovenaan deze pagina reageert John op de afleveringen van Expeditie Robinson waarin te zien is dat hij vaak de helft niet meekrijgt. "Ik hoor inderdaad wat minder, zeker als ze dertig meter van me afstaan!"

Sommige scenes zorgen voor hilariteit bij de kijker, maar ook bij John. Zo vertelt hij: "Ik heb er zelf wel om moeten lachen, heel erg zelfs."

De zanger smeedt het ijzer nu het heet is, want hij komt met een toepasselijke nieuwe single. Hij vertelt er alles over in bovenstaande video.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.