Terug

Volg Shownieuws

John de Mol lanceert dit jaar vijf grote tv-projecten

John de Mol lanceert dit jaar vijf grote tv-projecten

Nieuws

28 jan 2021, 14:48

Media-ondernemer John de Mol heeft voor komend jaar grote plannen. "Wij gaan alleen al dit jaar, buiten Marble Mania, vijf hele grote projecten doen", zegt de Talpa-topman in een interview met De Telegraaf.

Volgens De Mol gaat hij zich niet wagen aan een realityprogramma. "Daar is momenteel al heel veel", verwijst hij naar bijvoorbeeld de komst van Big Brother bij concurrent RTL. Het programma werd eind vorige eeuw door hem bedacht, maar de nieuwe versie weet hem nog niet te overtuigen.

"Ik denk sowieso dat het al moeilijker is om een Nederlands publiek achter een realityprogramma te krijgen met de helft een Belgische cast en de helft een Nederlandse cast", oordeelt hij. "Laat ik het voorzichtig beoordelen: van wat ik gezien heb, ben ik niet kapot."

De Mol heeft voor zichzelf nog grote dromen. "Tien jaar geleden riep ik: 'ik wil een Emmy winnen'. Nou, daar heb ik er inmiddels vijf van staan, maar ja, steeds met The Voice. Ik wil er nog wel een winnen met een ander programma. Ik wil ook nog een keer de Televizier-Ring winnen, ik wil nog tien programma's maken die door de grens van twee miljoen kijkers heen gaan."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.