Terug

Volg Shownieuws

John van den Heuvel blikt terug op heftig jaar

Nieuws

31 dec 2021, 11:26

John van den Heuvel blikt op Instagram terug op een veelbewogen jaar. Volgens de misdaadjournalist was het een 'pittig en verdrietig' jaar...

Zo verloor John goede vriend Peter R. de Vries, die op 6 juli in Amsterdam werd neergeschoten, waarna hij in het ziekenhuis overleed aan zijn verwondingen op 15 juli. John schrijft hierover:

"De zon breekt door op het moment dat we bijna van jaar wisselen. 2021 was pittig, verdrietig, maar gelukkig ook met mooie en hoopgevende momenten, zoals de saamhorigheid bij de collega’s van RTL Boulevard na de dood van Peter. Ook de moed bij mijn collega’s om na de aanslag gewoon door te gaan met hun journalistieke werk."

John sluit het bericht af op een positieve noot. "Ik wens alle volgers een heel mooi en veilig jaar en dank jullie voor de steun en lieve berichten".

Aangifte tegen Marco Borsato

Onlangs publiceerde John van den Heuvel voor de Telegraaf een artikel over de 22-jarige vrouw die aangifte doet tegen Marco Borsato. De vrouw beschuldigt de zanger van seksueel misbruik. Ook plaatste John een oproep op Instagram en vroeg daarmee meisjes en vrouwen om informatie te delen over de zanger. Meer over zijn oproep en de aangifte zie je in de video bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.