Terug

Volg Shownieuws

John van den Heuvel pakt werk weer op: 'Dit had Peter gewild'

Nieuws

22 aug 2021, 13:12

John van den Heuvel heeft de draad weer opgepakt. Op Instagram laat de misdaadverslaggever weten dat hij na een 'zomer vol verdriet' weer aan het werk gaat.

Op Instagram plaatst John een foto van hemzelf en Peter R. de Vries. "Na een zomerperiode van verdriet, rouw, rust, bezinning en herpakken, afgelopen week weer de focus op werk. Dat wil zeggen dat ik de komende tijd weer aan de slag ga met reportages en columns voor De Telegraaf, RTL en Videoland."

Ook zal John plaatsnemen bij RTL Boulevard. "Het Marengo- en Eris proces wordt hervat en voor het najaar staan nieuwe series voor Videoland en RTL (Ontvoerd) op het programma. Uiteraard schuif ik ook snel weer aan bij RTL Boulevard.

Een emotionele keuze voor John, geeft hij toe. "Dat is moeilijk met het besef dat Peter nooit meer aan de desk zal staan en we vanwege dreiging moesten uitwijken naar een andere studio. Maar we gaan door met ons werk, precies zoals Peter dat ook zou willen en doen. Veel dank voor alle morele support van de afgelopen tijd 🙏"

Door

De misdaadverslaggever onthulde in De 538 Ochtendshow dat hij zelfs twijfelde of hij door moest gaan met zijn werk. "Daarna realiseer je je toch wel - en dat bespreek je dan met mensen die dicht om je heen staan ook natuurlijk - als je nu het bijltje erbij neergooit dan is eigenlijk alles voor niets geweest, en hebben ze ook nog eens hun zin. Die lol gun ik ze niet. We gaan, ik wil niet zeggen vrolijk door, we gaan wel door."

Het gesprek met John is in de video bovenaan deze pagina te zien.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network. Alle rechten voorbehouden. Geen tekst- en datamining.