Terug

Volg Shownieuws

Johnny de Mol ontkent aantijgingen van ex-vriendin

Johnny de Mol ontkent aantijgingen van ex-vriendin

Nieuws

15 dec 2020, 23:19

Shima Kaes, de ex van Johnny de Mol, beschuldigt hem van zware mishandeling en poging tot doodslag. Ze heeft aangifte gedaan tegen de presentator, maar volgens de advocaat van Johnny is er niets van waar...

Mr. Peter Plasman laat aan de Telegraaf weten dat Johnny de aantijgingen van zware mishandeling en poging tot doodslag met klem ontkent. Volgens de aangifte zouden er in Mexico, Spanje en Nederland strafbare feiten hebben plaatsgevonden. "Ridicuul om hier na zes jaar nog mee te komen aanzetten. Deze aangifte past bij een eerdere brief namens Kaes aan De Mol, waarin een schikking, lees betaling, wordt voorgesteld om details uit hun relatie geheim te houden", zegt Plasman tegen de krant.

"Johnny de Mol neemt met verbazing kennis van deze verhalen, die hij ziet als de zoveelste ordinaire publiciteitsstunt van Kaes’ adviseur. Van zware mishandeling is geen sprake geweest en poging doodslag is absurd, vooral na 6 jaar. Deze trial by media past helemaal in de chantage van de familie De Mol", aldus Plasman.

Een woordvoerder van het Openbaar Ministerie bevestigt woensdagochtend aan Shownieuws dat er een aangifte binnen is gekomen tegen Johnny de Mol. Johnny de Mol en zijn vader John de Mol deden eerder aangifte van poging tot afdreiging, omdat Kaes in een boek over de familie De Mol van journalist Mark Koster zou hebben gesteld dat Johnny de Mol haar zou hebben mishandeld. Twee juridische adviseurs van Kaes zouden Johnny, John en Johnny's moeder Willeke Alberti via een deurwaarder hebben laten weten dat zij bereid was 'aantoonbaar bewijsmateriaal' aan hen over te dragen in ruil voor een financiële schikking. Peter Plasman noemde die actie toen "een doorzichtige en ranzige poging de familie De Mol geld af te troggelen."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.