Terug

Volg Shownieuws

Johnny de Mol over vervelend nieuws: 'Niet goed'

Nieuws

15 sep 2024, 08:20

Johnny de Mol vertelt zaterdagavond in Shownieuws vervelend nieuws. De presentator heeft namelijk vorige week een plekje van zijn gezicht laten verwijderen (zie video).

Johnny had een korstje tussen zijn neus en oog dat steeds terugkwam. Zijn dermatoloog adviseerde hem het plekje te laten checken. "Dat hebben we gedaan en dat was niet goed", aldus de presentator. "Dan halen ze het weg en dan ben je er ook van af."

De presentator adviseerde kijkers om gekke plekjes die groter worden of een andere vorm krijgen meteen te laten onderzoeken. "Als je dat niet doet kan het ook heel anders aflopen. Bij mij gelukkig niets aan de hand", besloot hij. "Alleen een paar hechtingen, die mogen er volgende week uit, en misschien een heel klein littekentje erbij."

Najib Ahmali

Johnny is niet de enige die mensen adviseert naar de dokter te gaan met gekke plekjes. Najib Ahmali deelde eerder deze zomer ook dat hij een plekje heeft laten verwijderen. "Ik heb een aantal moedervlekken op mijn lichaam. Ik ben naar de dokter geweest en ze waren allemaal oké, behalve deze op mijn neus. Die is niet goed", zei Najib op Instagram. Hij ging ermee naar de huisarts, die oordeelde dat het plekje verwijderd moest worden (zie onderstaande video).

Najib Amhali deelt verontrustend nieuws over gezondheid
0:46
Najib Amhali deelt verontrustend nieuws over gezondheid

Het kwaadaardige moedervlekje op de neus van Najib Amhali is inmiddels verwijderd. Hij waarschuwde zijn volgers om zonnebrandcrème te gebruiken en om bij een verdacht plekje vooral een arts te raadplegen.

"Het plekje is eruit gesneden, fantastisch werk door dokter Brantsen en haar team. Het was dus een kwaadaardig basaalcelcarcinoom", zei Najib, die in de video te zien is met een wit verbandje op zijn neus. 

Najib Amhali geeft update na heftig nieuws
0:43
Najib Amhali geeft update na heftig nieuws

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.