Terug

Volg Shownieuws

Joke Bruijs gaat Famke Louise 'Behang van muil schuren'

Nieuws

15 dec 2022, 17:07

Zangeres Joke Bruijs is als laatste toegevoegd aan het panel dat Famke Louise gaat roasten in The Comedy Central Roast of Famke Louise, die op 16 januari te zien is bij Comedy Central.

Eerder werd al onthuld dat rapper Bizzey, model Sylvia Geersen, stylist Maik de Boer, cabaretiers Peter Pannekoek, Lisa Loeb, Rayen Panday, Nesim el Ahmadi en tv-persoonlijkheid Patricia Paay de zangeres onder vuur gaan nemen.

Lieve Amsterdammer

"Famke, lieve Amsterdammer dat je er bent, ben je bekend met het gezegde: het behang van je muil schuren?", reageert Bruijs in een korte reactie. Dolf Jansen leidt het geheel als Roast Master in goede banen en zal ook wat (harde) woorden voor Famke Louise hebben.

Zesde editie

Dit is de zesde Nederlandse editie van The Roast, maar Famke Louise is de eerste vrouw die in Nederland geroast wordt. Eerder werden Hans Klok, Ali B, Johnny de Mol, Giel Beelen en Gordon al onder vuur genomen.

Eerder ging er een HOAX de ronde op het sociale medium over Joke Bruijs. Joke werd doodverklaard en de condoleanceberichten stroomde binnen bij haar familie. Volgens het management van Joke was hier niets van waar en gaat het helemaal goed met haar. In de video bovenaan de pagina vertelt Evert Santegoeds in Shownieuws meer.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.