Terug

Volg Shownieuws

Joop van den Ende over rol als opa: 'Geniet volop'

Joop van den Ende over rol als opa: 'Geniet volop'

Nieuws

14 apr 2021, 20:20

Joop en Janine van den Ende zijn trotser dan trots. Op 6 april zijn zij voor het eerst opa en oma geworden van een kleinzoon. "We zijn nu een week opa en oma en elke dag wordt het nóg mooier en vrolijker", aldus de mediamagnaat.

Dochter Iris maakte het prachtige babynieuws eerder op Instagram bekend. Zo deelde zij onderstaande foto en schreef daarbij: "Op 6 april is onze zoon Liam geboren. We zijn tot over onze oren verliefd op ons kleine lieve mannetje, Iris & Vincent." Aan RTL Boulevard laat Joop weten intens gelukkig te zijn: "We zijn nu een week opa en oma en elke dag wordt het nóg mooier en vrolijker. Het is fascinerend dat zo’n klein jongetje zo snel je hart kan veroveren. We genieten volop. En dat is nog zacht uitgedrukt. Met het jonge gezin gaat het gelukkig heel goed. Ik denk dat het hun grootste zorg is om oma en opa een beetje in toom te houden."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.