Terug

Volg Shownieuws

Joris Linssen nauwelijks herkend door jongeren

Nieuws

19 okt 2021, 13:35

Joris Linssen wordt tegenwoordig niet meer zoveel herkend op straat. En de 55-jarige presentator denkt precies te weten hoe dat komt, zo onthult hij in Veronica Superguide.

Wie aan Joris Linssen denkt, denkt ook gelijk aan Hello Goodbye. Maar volgens de tv-ster kijken jongeren vrijwel niet naar dat programma en dus kan hij veel rustiger over straat. "In een verzorgingstehuis groet iedereen me tegenwoordig, maar in een jongerencentrum kent niemand mij omdat ze nog nooit naar Hello Goodbye hebben gekeken."

Op de vraag of Joris erg zit met het feit dat jongeren hem niet kennen, antwoordt hij stelling: nee. "Het lijkt me heel vermoeiend als je daar de hele dag mee bezig bent. Dat ben ik dus ook niet."

The Masked Singer

Vorig seizoen deed Joris mee aan The Masked Singer - waar begin deze maand brand uitbrak (zie video bovenaan deze pagina) - en onlangs onthulde hij dat er grote paniek uitbrak toen het bij hem bijna helemaal misging tijdens zijn allereerste optreden: "De makers schrokken zich rot. Door mijn gehups als Lama vloog het hoofdmasker er bijna af. Dat zat niet goed bevestigd, bleek later. Mijn Lama-voetjes zijn later ook anti-slip gemaakt omdat ik tijdens dat nogal hectische optreden meerdere keren bijna uitgleed."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.