Terug

Volg Shownieuws

Jørney en Odim uit EOTB zijn weer terug bij elkaar

Nieuws

1 sep 2021, 21:17

Jørney en Odim zijn weer terug bij elkaar. Dit is goed nieuws, aangezien ze samen een kind verwachten.

Nadat ze eerder een punt achter hun relatie zetten, zorgt de zwangerschap nu toch weer voor verzoening. De realityster schrijft op Instagram: "Nu ik zwanger ben, ben ik echt een paar keer uit mijn slof geschoten en heb ik met moeite mij soms te beheersen. Dat zijn van die momenten dat er een tikkende tijdbom ontploft. Deze momenten heb ik ook met Odim. Ik moet wel zeggen dat hij op zijn beurt irritant is, want hij gooit alles op mijn hormonen."

Hoewel ze hem soms wel onder de grond kan stoppen, kan ze ook niet zonder hem. "Wij hebben inmiddels heel veel lelijke kanten van elkaar gezien. Maar ook de extreem mooie kanten uiteraard. Het mooie is, je beseft: hier doen we het allemaal voor."

Ze sluit af: "Ondanks dat ik hem soms achter het behang wil plakken en hij mij in de tuin wil begraven, is @odim2.7 mijn maatje lover en de man met wie ik samen heel oud wil worden.❤️"

Verrassing voor vriend en vijand

Jørney uit Ex On The Beach verraste eerder deze zomer vriend en vijand toen ze bekend maakte zwanger te zijn. Niet alleen was de zwangerschap een verrassing, ook de vader van de nog ongeboren spruit was een grote schok. Aan Shownieuws vertelde Jørney hoe het met haar gaat.

De zwangerschap begon erg heftig voor de realityster. "Het was een hele heftige periode voor mij. Ik was zo moe en misselijk. In het begin alleen in de ochtend overgeven, maar later ook 's middags en 's nachts. Het werd steeds erger."

Stress

Niet alleen de zwangerschapskwalen zijn pittig voor Jørney. De papa van de baby bleek Odim te zijn, een andere EOTB-deelnemer met wie ze een relatie had. Het bezorgde Jørney een hoop stress en daarom vond ze het moeilijk om te stoppen met roken. "Ik werd er echt chagrijnig van. De dokter gaf aan om het (roken, red) af te bouwen en niet om in één keer cold turkey te stoppen. Nu ben ik helemaal gestopt."

Verder vertelde Jørney dat ondanks de stress alles goed gaat met de baby. "Die is helemaal gezond."

Het hele gesprek met Jørney is te zien in de video bovenaan dit artikel.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.