Terug

Volg Shownieuws

Jort Kelder brengt Welmoed Sijtsma in verlegenheid

Nieuws

4 juni 2022, 08:41

Jort Kelder vindt dat zijn Op1-collega Welmoed Sijtsma veel te laag in de FHM500, de lijst van mooiste vrouwen van Nederland, staat.

"We moeten wel even serieus zijn want de vrouw naast mij is zonder enige twijfel de mooiste vrouw van het westelijk halfrond en die staat goddomme op 344. Hoe haal je het in je hoofd?", vroeg Kelder vrijdagavond in de uitzending enigszins gekscherend aan FHM-hoofdredacteur Chris Riemens. "Ze had hoger moeten staan toch!"

Sijtsma leek gevleid door het compliment van Kelder, maar werd er ook wat ongemakkelijk van. "Dit wordt echt helemaal awkward", stelde de presentatrice. "We gaan snel weer door, want ik merk dat ik soort van rood wordt."

FHM maakte woensdagavond bekend dat Abbey Hoes dit jaar de lijst aanvoert. De 28-jarige actrice volgt Monica Geuze op. Zij staat dit jaar op de derde plaats. Geraldine Kemper is tweede geworden.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.