Terug

Volg Shownieuws

Josje Huisman moet wennen aan vrijheid na K3

Josje Huisman moet wennen aan vrijheid na K3

Nieuws

18 jan 2017, 13:52

Josje Huisman is nog niet helemaal gewend aan haar leven na K3. “Ik word minder geleefd maar dat heeft zo z’n voor- en nadelen”, zei de blondine woensdag in de ochtendshow van Lex Gaarthuis op Radio 10. “Ik moet vooral alles zelf doen nu, dus dat is wel een bepaald soort vrijheid die ik terug heb, maar ook wel erg wennen.” Josje werd in 2009 lid van K3, dat via de talentenjacht K2 zoekt K3 op zoek was naar een vervangster van Kathleen Aerts. In maart 2015 gaven Josje en haar collega’s Kristel Verbeke en Karen Damen aan na een afscheidstournee uit de groep te stappen. Vorig jaar mei traden de drie voor het laatst op als K3, dat met nieuwe zangeressen is voortgezet.

Josjes liefdesleven is er niet levendiger op geworden nu ze niet meer in het kleuterpoptrio zit. “Het gebeurt niet superveel dat mannen op mij afstappen. Ik weet niet of ze bang voor me zijn, maar het mag op zich vaker gebeuren”, zei de zangeres en actrice, die in het verleden relaties had met onder anderen Johnny de Mol en Gert Verhulst. “Er is altijd wel ruimte voor een man in mijn leven, maar ik vind het nu ook wel prima zo als ze niet op me afkomen.”

(BuzzE)

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.