Terug

Volg Shownieuws

Julia over nasleep De Bachelor: 'Best wel pijnlijk'

Nieuws

12 okt 2021, 19:43

De nasleep van haar deelname aan De Bachelor houdt winnares Julia Sinning nog altijd bezig. Zij doet een boekje open over de heftige tijd die volgde na het datingprogramma...

Julia won De Bachelor en leek er met het hart van Tony Junior vandoor te gaan. Maar de relatie hield geen stand en strandde kort nadat het stel terugkeerde uit Kroatië, waar het programma werd opgenomen. Met Shownieuws blikt Julia terug op haar deelname en de heftige tijd die volgde. "Het was heel erg spannend. Ik ben compleet uit m'n comfort zone gegaan en heb er een hele mooie vriendinnengroep aan over gehouden. Maar het was wel pittig."

Liefdesverdriet

Julia laat weten dat zij een flinke tik heeft gehad van het liefdesverdriet dat volgde na de breuk met Tony. "Het liefdesverdriet is pittig geweest. Ook alle comments op social media waren heftig."

De haat die Julia kreeg op social media beschrijft zij als 'best wel pijnlijk'. "Juist omdat ik het doodeng vond om überhaupt aan het programma mee te doen."

Het hele gesprek met Julia, waarin zij ook meer loslaat over haar huidige contact met Tony, is in de video bovenaan deze pagina te zien.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.