Terug

Volg Shownieuws

'Justin Bieber in paniek door ziekenhuisopname Hailey'

Nieuws

15 mrt 2022, 10:18

De onverwachte ziekenhuisopname van Hailey Bieber is bij haar man Justin nog harder aangekomen dan bij haar zelf. Volgens bronnen was de zanger 'compleet in paniek' toen Hailey tijdens het ontbijt symptomen kreeg die leken op een beroerte. Dit meldt People.

"Justin heeft iedereen die hij kent gebeld of geappt met de vraag voor haar te bidden en hij is geen moment van haar zijde geweken. Daarbij heeft hij tegen iedereen gezegd dat Hailey zijn rots in de branding is en hem heeft gered uit een donkere periode. En dat hij haar elke dag opnieuw waardeert en onvoorwaardelijk van haar houdt," aldus een bron.

"Het heeft hem echt ontzettend geraakt, ineens werd de persoon van wie hij het meest houdt onwel. Dat is je grootste nachtmerrie, zeker omdat Hailey pas 25 jaar is. Dan verwacht je zoiets niet, maar toch kreeg ze een klein bloedstolsel in haar hersens. Gelukkig is ze nu weer thuis en zal Justin er alles aan doen om haar gezond en veilig te houden. Hij kan zich geen leven zonder haar voorstellen."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.