Terug

Volg Shownieuws

Justin Bieber is echtgenote Hailey 'zeer dankbaar'

Justin Bieber is echtgenote Hailey 'zeer dankbaar'

Nieuws

19 mrt 2021, 14:08

Volgens Justin Bieber is het aan zijn vrouw Hailey te danken dat hij zich door het afgelopen jaar heen heeft weten te slaan. De zanger sprak met The Sun over zijn nieuwe album Justice en een nummer daarvan draagt de titel Unstable. En dat is precies hoe Justin zich voelde: instabiel. "Dat liedje is voor mij heel emotioneel, omdat ik door een zware tijd ben gegaan."

"Ik ging de laatste 12 maanden door een diep dal, maar mijn vrouw was er voor me. Ze houdt onvoorwaardelijk van mij en heeft me niet opgegeven toen het moeilijk werd. Ik vroeg me echt af of het ooit weer goed met me zou komen, maar Hailey hield me een spiegel voor en zei me dat ik in mezelf moest blijven geloven. Dat maakt onze relatie zo bijzonder. Het gaat niet alleen maar om de 'lovey dovey' momenten, maar juist ook om de keren wanneer alles niet lekker loopt," aldus Justin.

Bieber hoopt mensen met zijn nieuwe album te inspireren, na een jaar vol onzekerheid vanwege de pandemie. "Mensen zijn geliefden verloren, hun huis, hun baan, hun zekerheid. Alles is op z'n kop komen te staan. Muziek kan je helpen om licht aan het einde van de tunnel te zien."

Hailey liet eerder deze week in een interview met ELLE Magazine weten dat ze zichzelf 'voor altijd samen ziet met Justin'. "Ik leer elke dag weer iets nieuws over hem en onze relatie. Natuurlijk hebben wij ook onze ruzietjes van tijd tot tijd maar daar komen we altijd uit. Het is soms best lastig om een relatie te hebben waarbij de hele wereld meekijkt, maar ons geloof in God houdt ons met beide benen op de grond. Daarbij spreken we ook regelmatig met een therapeut, als we er zelf niet meer uitkomen. Dat werkt heel verhelderend."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.