Terug

Volg Shownieuws

Justin Bieber wordt partner bij cannabisbedrijf

Justin Bieber wordt partner bij cannabisbedrijf

Nieuws

5 okt 2021, 11:25

Justin Bieber kan een nieuwe functie op zijn cv bijschrijven. De zanger is in zee gegaan met een Californische bedrijf, om samen met hen een merk neer te zetten dat het stigma rondom het recreatief gebruik van softdrugs wegneemt.

De producten waaraan Bieber zijn naam heeft verbonden zijn vooralsnog alleen verkrijgbaar in de Amerikaanse staten Californië, Nevada, Massachusetts en Florida. Dit meldt Variety.

Biebers nummer Peaches zou de inspiratie zijn geweest voor hem om de samenwerking met het bedrijf aan te gaan. Van de voorgedraaide joints die worden verkocht, gaat een groot gedeelte van de opbrengst naar het goede doel Veterans Walk And Talk. Deze organisatie zet zich in om cannabis legaal te maken als natuurlijk medicijn om mensen met mentale problemen te helpen. Een ander deel gaat naar Last Prisoner Project, waar slachtoffers en familieleden van door cannabis gerelateerde veroordeelden bijgestaan worden.

"Ik ben groot fan van Palms en hoop met hen dat stigma rondom cannabis weg te nemen. Er zijn mensen die het echt nodig hebben vanwege hun mentale problemen, dus daarom wil ik graag meewerken aan dit project," aldus Justin.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.