Terug

Volg Shownieuws

Justin Timberlake pakt acteercarrière weer op

Justin Timberlake pakt acteercarrière weer op

Nieuws

28 jan 2021, 07:58

Hoewel Justin Timberlake het afgelopen jaar noodgedwongen rustig aan moest doen vanwege het coronavirus, heeft de zanger nu een mooi project om naar uit te kijken. Aanstaande vrijdag wordt de serie Palmer gelanceerd op Apple TV Plus en daarmee keert Timberlake terug als acteur. Dit meldt De Telegraaf.

Justin is te zien als als ex-bajesklant, die probeert terug te keren naar een normaal leven als hij zijn straf heeft uitgezeten. Als hij intrekt bij zijn oma, ontmoet hij haar 8-jarige buurjongen Sam, met wie hij een bijzondere band opbouwt. Volgens Timberlake klikte het direct tussen hem en Ryder Allen, de jongen die de rol vertolkt. "We hebben heel veel kids op auditie gehad. Als iemand die zelf ook al jong in de business zat, weet ik hoe zenuwslopend dat voor ze is. Je wil aan de volwassenen laten zien hoeveel talent je hebt, hoe professioneel je wel niet bent. Maar het is geen toeval dat we juist hebben gekozen voor het jongetje dat zich daar totaal niet mee bezig hield."

Volgens Justin, die vorige week nog optrad tijdens de inauguratie van de nieuwe Amerikaanse president Joe Biden, is zijn jonge tegenspeler 'ontzettend getalenteerd'. "Ryder heeft het talent om heel erg zijn gevoel te volgen. Op het moment dat hij speelt, ís hij Sam. Ik wilde dat hij dat vasthield als de camera’s draaiden, dat hij niet bezig was met waar hij moest staan en welke kant hij op moest kijken. Dus hebben we heel veel gerepeteerd, zodat al die dingen vanzelf gingen en hij alleen nog maar aan de emoties van de scène hoefde te denken. Daardoor hebben we zoveel tijd samen doorgebracht, dat we een heel goede klik kregen. Het is ook gewoon een heerlijk joch."

Afgelopen zomer werd Justin voor de tweede keer vader, van zoon Phineas. Vanwege het coronavirus konden hij en zijn vrouw Jessica Biel de zwangerschap in alle rust beleven, iets wat ze als een geschenk zagen, omdat ze geen last hadden van een overvolle agenda of paparazzi die op de loer lagen. "Ik ben in de gelukkige positie dat ik mijn projecten kan uitkiezen. En ik merk dat ik ontzettend streng ben geworden in die selectie. Begrijp me niet verkeerd; ik ben nog altijd vrij ambitieus. Maar ik moet ergens wel heel erg door geraakt worden voor ik er ja tegen zeg, omdat er veel tijd in gaat zitten die ik niet met mijn familie kan doorbrengen."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.