Terug

Volg Shownieuws

Justine Pelmelay gescheiden van ernstig zieke echtgenoot

Nieuws

7 aug 2024, 18:38

Justine Pelmelay, die in 2022 nog in het huwelijksbootje stapte met haar ex, blijkt niet maar samen te zijn met hem (zie video). Dit vertelt ze emotioneel in Party.

Haar ex-man John is ernstig ziek. Over deze breuk zegt ze nu in het weekblad: "Wij zijn sinds een tijdje gescheiden. Ik wil er niet veel over kwijt... Maar ik weet wel dat ik er alles aan heb gedaan om de laatste fase van zijn leven, want hij lijdt aan prostaatkanker met uitzaaiingen, voor om zo leuk mogelijk te maken."

De zangeres is kapot van verdriet: "Ik ben er heel verdrietig om dat ons huwelijk niet gelukt is." Ze vindt het best moeilijk om weer alleen te zijn, zo vertelt ze ook. "Om mij wat minder eenzaam te voelen, spreek ik vaak af met vrienden om gezellig wat te drinken op een terrasje en te lachen."

Tekst gaat verder onder de video.

Justine Pelmelay weer samen met ex
0:48
Justine Pelmelay weer samen met ex

Eerder vertelde ze nog over de ziekte van John in weekblad Weekend: "De pijn komt nu en dat is triest om te zien. Ook is hij oververmoeid. Het zijn de laatste loodjes, het gaat gewoon slecht."

Justine vertelde ook dat ze oude herinneringen ophaalde door foto's van vroeger te bekijken. "Hoe leuk het samen was. Dan denk ik: wat is dit snel gegaan, hoe hij er nu bij zit. Een paar jaar geleden waren we aan het dansen, lekker aan het eten, zwemmen. Hij eet nu bijna niets. Door die chemo verlies je je smaak. Je merkt het eigenlijk in alles, door zijn huidige medicatie."

Justine Pelmelay is verloofd
1:22
Justine Pelmelay is verloofd

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.