Terug

Volg Shownieuws

Justine Pelmelay in ziekenhuis door corona

Justine Pelmelay in ziekenhuis door corona

Nieuws

15 dec 2020, 19:05

Justine Pelmelay (61) is zwaar getroffen door het coronavirus. De zangeres ligt volgens de Telegraaf in een Rotterdams ziekenhuis aan de beademing.

De songfestivalster kreeg twee weken geleden te horen dat ze corona had. Met de tijd werden haar verschijnselen echter steeds erger en daarom werd ze zondag zelfs met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. "Ik ben flink ziek geworden. Ik moest vreselijk hoesten en ik had voortdurend koorts", zegt ze tegen de krant. Ze denkt het virus te hebben opgelopen in de supermarkt, omdat ze nergens anders zou zijn geweest.

"Zondag werd ik steeds zieker en kreeg ik nauwelijks nog lucht", vervolgt Justine. " Ook de koorts liep op en ik had totaal geen energie meer. De weekendarts is toen twee keer geweest. Toen ik hem de derde keer nodig had, vond hij het niet langer verantwoord me thuis te laten."

Na een uitgebreid onderzoek ligt Justine nu te herstellen. "Hoewel het nog wel even zal duren voordat ik weer de oude ben, voel ik me sinds ik in het ziekenhuis lig wel weer wat beter. Ik hoop dat de doktoren het virus in mijn longen snel onder controle krijgen en dat de IC me bespaard zal blijven. Ik heb me laten vertellen dat het coronavirus heel onvoorspelbaar is."

Het maakt haar boos dat zoveel mensen het coronavirus nog altijd niet serieus nemen. "Terwijl ik hier in bed lig, maak ik me niet alleen zorgen over mijn gezondheid, maar wind ik me ook op over de mensen die volhouden dat corona niet bestaat. Ze moesten eens weten hoe ziek dat virus je kan maken!" Hopelijk heeft Justine dan niet gekeken naar de speech van premier Rutte maandagavond, waar een aantal van dat soort mensen luidruchtig stond te protesteren. Dit is in video hieronder terug te zien en horen.

Mark Rutte kondigt nieuwe, strenge maatregelen aan
3:24
Mark Rutte kondigt nieuwe, strenge maatregelen aan

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.