Terug

Volg Shownieuws

Jutta Leerdam gaat meer rekening houden met veertigplussers

Nieuws

26 feb 2024, 14:44

Jutta Leerdam gaat op haar Instagram meer rekening houden met veertigplussers. Dat liet ze zondag weten op haar Instagram Stories (zie video).

"Mijn vader komt op voor alle veertigplussers", schrijft de schaatsster bij haar video. De vader van Jutta volgt zijn dochter op de voet, maar hij loopt tegen een probleem aan. Hij kan namelijk het kleine lettertype wat zijn dochter gebruikt niet lezen.

Groter lettertype

"Hij zegt dat ik in een groter lettertype moet gebruiken, zodat hij het kan lezen." Jutta sluit haar bericht af met een belofte. Ze gaat voortaan rekening houden met de generatie van haar vader, en een groter lettertype gebruiken.

Nederlandse taal

Op TikTok dook vorige week een filmpje op waarin Jutta haar Amerikaanse vriendje Jake Paul Nederlands leert. "Mijn vriend kan niet stoppen met Nederlands te praten", schreef ze bij de video. Bekijk de hilarische beelden onderstaand:

Jutta Leerdam leert vriend Jake Paul Nederlands
0:32
Jutta Leerdam leert vriend Jake Paul Nederlands

‎Volg Shownieuws ook op WhatsApp!

Altijd als eerste op de hoogte van het laatste entertainmentnieuws?

Volg dan nu het kanaal van Shownieuws op WhatsApp!

Volg Shownieuws!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.