Terug

Volg Shownieuws

Jutta Leerdam komt op de tweede plek bij Jake Paul

Nieuws

27 okt 2023, 17:27

Jutta Leerdam en Jake Paul zijn al sinds april een setje. Alleen komt Jutta bij Jake niet op de eerste, maar op de tweede plek.

Dat laat hij weten in een video op TikTok (zie video).

Zuurstof

"Hey Jake, wat zijn drie dingen waar je niet zonder kunt?", vraagt een vriend aan Jake. Hoewel je zou verwachten dat Jake zijn vriendin Jutta als eerste noemt, grapt hij: Zuurstof.” Gelukkig komt daarna al gauw zijn vriendin Jutta. "Ik zou zeggen, mijn vriendin Jutta", vervolgt Jake. Wat er op de derde plek komt? Zijn bokshandschoenen natuurlijk.

Nieuwe look

Onlangs verscheen Jutta op TikTok met een totaal nieuwe look. Zo vinden haar volgers dat ze lijkt op Elsa uit de Disneyfilm Frozen.

Jutta's haar is veel lichter zoals je ziet in de video hieronder. Volgers vinden het prachtig, maar het is wel een filter. Bij de video schrijft Jutta: "Mijn brein: als je je haar in deze kleur verft, zal je elke dag kleine Elsa-momenten op het ijs hebben” Ze overweegt wel een kappersbezoek, zo vraagt ze aan haar volgers: "Zal ik het doen?"

Jutta Leerdam lijkt op Disney Prinses
0:16
Jutta Leerdam lijkt op Disney Prinses

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.