Terug

Volg Shownieuws

K3-Julia bevestigt breuk met vriend

Nieuws

30 juni 2024, 20:17

K3-Julia, die volgens juicevlogger Yvonne Coldeweijer een affaire zou hebben gehad met de Vlaamse zanger Metejoor (zie video), is weer vrijgezel. De geruchten over haar relatiebreuk gingen al een tijdje rond, nu heeft de zangeres het zelf bevestigd.

Op de rode loper van de première van de nieuwe Studio 100-musical heeft Julia Boschman aan HLN verteld dat zij en haar jeugdliefde Ben uit elkaar zijn. "We zijn supergoed uit elkaar gegaan, eigenlijk is er nooit een probleem geweest", begint de zangeres.

"We hebben dat samen heel goed verwerkt. We wilden het ook niet aan de grote klok hangen, vandaar dat we het voor onszelf hebben gehouden. Dat is iets van ons en we moeten dat zelf doen." Volgens Julia zijn ze "100 procent oké met elkaar" en hebben ze ook nog contact. "Ik heb niet afgezien van die breuk en hij ook niet", zegt Julia.

Verrassing

Tijdens de laatste show van de Vleugels-tour zorgde Julia voor een grote verrassing. Ze werd vol op de mond gekust, terwijl dat niet in het script stond. Zie onderstaande video.

K3-Julia verrast met kus op de mond
2:06
K3-Julia verrast met kus op de mond

Act ging mis

Daarvoor was het ook al even flink schrikken voor K3 en hun fans. Tijdens een act ging het behoorlijk mis toen zangeres Julia de lucht in werd gegooid en ze niet goed werd opgevangen door de dansers. De beelden zijn hieronder te zien.

K3-act gaat helemaal mis
0:22
K3-act gaat helemaal mis

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.