Terug

Volg Shownieuws

Heftig afscheid voor K3-Klaasje

Nieuws

5 feb 2020, 16:59

Klaasje Meijer van K3 heeft een drastisch besluit genomen: ze is uit België vertrokken. Aan Shownieuws vertelt de zangeres dat ze weer in Nederland woont! Ze is samen gaan wonen met haar vriend Max in Rotterdam.

De K3-zangeres heeft zo veel optredens in Nederland in het weekend dat ze het heerlijk vindt om weer op Hollandse bodem te wonen en de tijd die ze dan over heeft met Max door te brengen.

Eerder vertelde Klaasje nog dat ze het wel fijn vond dat ze niet samenwoonde met haar vriend. Dat was misschien wel hun geheim voor de goede relatie. “Ik denk dat we elkaar toch wel drie nachten per week zien. Dat is nét genoeg om het goed te houden en dat houdt het ook een beetje spannend’, zei ze hierover in Weekend.

Jubileum

Begin november van vorig jaar vierde Klaasje nog met Marthe en Hanne van K3 een bijzonder jubileum. Het was toen precies vier jaar geleden dat ze de nieuwe K3 vormden. Het speciale moment is hieronder terug te zien.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.