Terug

Volg Shownieuws

K3 openhartiger dan ooit in nieuwe serie

Nieuws

21 nov 2022, 21:20

Studio 100 brengt de nieuwe serie 'K3, één jaar later' uit, waarin te zien is hoe de nieuwe opstelling van K3 het eerste jaar beleefde. De serie volgt hoe K3 het afgelopen jaar zowel op professioneel gebied als privé doorkwam, zoals de eerste optredens van Julia Boschman met de groep en de zwangerschap van Hanne Verbruggen.

Op 27 november 2021 won de Nederlandse Boschman de finale van K2 zoekt K3 en voegde ze zich bij Verbruggen en Marthe De Pillecyn. Afgelopen maand werd Verbruggen voor het eerst moeder. In de serie zien kijkers onder meer de tour van K3 door Vlaanderen en Nederland en de opnames van de videoclip voor het nummer Mango Mango. De zwangerschap van Verbruggen wordt ook "heel dichtbij" gevolgd.

Boschman spreekt van een "intens en superdruk jaar", maar voegt toe dat ze "van elke seconde" heeft genoten. "Ik kan bijna niet geloven dat Julia al een jaar bij ons is", voegt Verbruggen toe.

K3, één jaar later is vanaf 26 november wekelijks te zien op KIJK.nl en vanaf 3 december op SBS6.

In de video bovenaan de pagina zie je al de eerste beelden van de serie.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.