Terug

Volg Shownieuws

Kaj Gorgels gaat dit datingprogramma doen

Nieuws

30 aug 2021, 14:24

Kaj Gorgels gaat voor MTV de Nederlandse versie van het datingprogramma Are You The One? presenteren. In de show, die vanaf oktober te zien is, begeleidt Kaj tien single mannen en vrouwen in hun zoektocht naar de ware liefde, maakte MTV maandag bekend.

Door middel van opdrachten moeten de kandidaten erachter zien te komen wie voor hem of haar door de wetenschap wordt gezien als de ideale partner. Als het de hele groep lukt hun match te vinden, dan gaan ze er niet alleen vandoor met liefde maar ook met de prijzenpot van 200.000 euro.

Volgens Gorgels, die eerder onder andere Temptation Island en Expeditie Robinson presenteerde, is het programma anders dan andere datingshows. "Ik denk dat dit programma iets extra’s heeft door de toevoeging van het spelelement. Er zijn veel reality en datingprogramma’s, maar bij Are You The One? kan de kijker thuis ook meespelen met het spel, wat echt onderscheidend is. Gaandeweg ga je de koppels in je hoofd vormen en ben je benieuwd of je zelf de perfecte matches kunt raden", zegt hij.

Het programma is vanaf 15 oktober te zien bij Videoland en vanaf 17 oktober wordt het ook uitgezonden op MTV.

(bron video: Videoland, foto: Mark Engelen)

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.