Terug

Volg Shownieuws

Kaj Gorgels geeft duidelijkheid over 'mysterie' in Expeditie Robinson

Nieuws

8 okt 2021, 20:20

Kaj Gorgels heeft op Instagram duidelijkheid gegeven over een mysterieus detail in Expeditie Robinson, waarmee veel kijkers zich bezighielden...

Op social media werd meerdere keren de vraag gesteld hoe het komt dat weggestemde Expeditie-leden in het donker vertrekken na de eilandraad, en pas de volgende dag in het licht aankomen bij hun nieuwe bestemming. Daar geeft Kaj nu antwoord op.

"Het is vanwege veiligheidsoverwegingen niet toegestaan om in het donker te varen. tijdens de opnames van Expeditie Robinson. Niemand, geen kandidaten en geen crew. Slechts de kapiteins en alleen in geval van nood.", aldus Kaj op Instagram. "Dit is altijd zo geweest.

Ook geeft Kaj duidelijkheid wat er dan precies gebeurd met de kandidaten die zijn weggestemd. "Je slaapt dan als kandidaat in een zogenoemde 'shelter'. En geloof mij, dit is geen luxe plek. (..) Gewoon buiten, in dezelfde hitte of kou, in de regen en omringd door dezelfde rotmuggen. Je krijgt daar ook niet ineens een lopend buffet.

Gezinsuitbreiding

Leuk nieuws voor Kaj Gorgels en Jessie Jazz Vuijk: het onlangs naar Ibiza verhuisde stel heeft namelijk de drie maanden oude puppy Bowie geadopteerd. Je ziet de schattige beelden in de video bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.