Terug

Volg Shownieuws

Kaley Cuoco: ik behandelde Michiel Huisman als openbaar toilet

Kaley Cuoco: ik behandelde Michiel Huisman als openbaar toilet

Nieuws

26 juni 2021, 20:58

Actrice Kaley Cuoco vond de seksscènes met Michiel Huisman in de film Flight Attendant behoorlijk ongemakkelijk. Dat vertelt de 35-jarige actrice aan The Hollywood Reporter. Ze vergelijkt de manier waarop ze met haar tegenspeler omging zelfs met een openbaar toilet.

"Ik had nog nooit een seksscène gedaan en toen had ik er een in Flight Attendant met Michiel. In Game of Thrones deed hij dat al best regelmatig", vertelt Cuoco. "Hij had het dus al heel vaak gedaan, maar ik had echt geen idee hoe dat moest."

De actrice vergelijkt de ervaring met het bezoeken van een openbaar toilet. "Als ze 'cut' riepen, zweefde ik haast over hem heen alsof ik op een openbaar toilet was. Ik had zoiets van: 'ik raak niets aan, ik kijk nergens naar'", vertelt ze lachend. "Ik wist niet wat ik moest doen. Hij zei: 'je doet zo raar, je maakt het alleen maar raarder op deze manier'."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.