Terug

Volg Shownieuws

Kalvijn reageert op roddels over affaire met Gaby

Kalvijn reageert op roddels over affaire met Gaby

Nieuws

21 mrt 2019, 18:28

Kalvijn wordt bestookt met vragen van ongeruste fans. Zijn volgers hebben natuurlijk allemaal gekeken naar zijn nieuwe videoclip Me Chick, waarin Gaby Blaaser de rol van zijn vriendin speelt. Veel van de vooral jonge fans snappen er niks van...

'Hopelijk is Nina er nog?' 'Is het uit met Nina' 'HEB JE HET UIT MET NINA', enzovoorts, Kalvijn werd werkelijk bedolven onder de vragen. De fans vragen zich af waarom Nina Warink niet gewoon de rol van zijn vriendin speelt in de videoclip die gaat over een relatie waarin je vriendin ook je beste vriend is. En Kalvijn voelt zich genoodzaakt te reageren...

'Ik heb, net als iedereen, vooroordelen over mensen zonder dat ik het doorheb,' schrijft hij donderdag op Instagram. 'Ik kan alleen maar zeggen dat de draaidag met Gaby Blaaser fucking leuk was en ik met weinig mensen heb gewerkt die zo veel energie en positiviteit meebrengen als dat zij heeft gedaan. (Had misschien wel het tegenovergestelde verwacht.) Niet te snel oordelen lieve Kalfam. GEWOON POSITIVITEIT GOOIEN OP IEDEREEN EN JE KRIJGT HET TERUG, IK BELOOF HET!' Het stelt zijn volgers gerust, want in de eerste reacties valt al direct een dikke 'yesss' te lezen.

Dit bericht bekijken op Instagram Ik heb, net als iedereen, vooroordelen over mensen zonder dat ik het doorheb. ? Ik kan alleen maar zeggen dat de draaidag met @gaby.blaaser fucking leuk was en ik met weinig mensen heb gewerkt die zo veel energie en positiviteit meebrengen als dat zij heeft gedaan. (Had misschien wel het tegenovergestelde verwacht.) Niet te snel oordelen lieve Kalfam ❤️??? GEWOON POSITIVITEIT GOOIEN OP IEDEREEN EN JE KRIJGT HET TERUG IK BELOOF HET Een bericht gedeeld door Kelvin (@kalvijn) op 21 Mrt 2019 om 10:13 (PDT)

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.