Terug

Volg Shownieuws

Kane keert na 10 jaar terug met concert

Nieuws

25 sep 2023, 19:07

Kane keert volgend jaar weer terug (zie video), tien jaar nadat Dinand Woesthoff en Dennis van Leeuwen in 2014 besloten te stoppen met de band. Op 5 juni 2024 staat de band weer op het podium in de Ziggo Dome in Amsterdam, maakten Dinand en Dennis maandag bekend tijdens de première van de Videoland-documentaireserie KANE: A Story Recorded.

Met het concert in de Ziggo Dome wordt de carrière van Kane gevierd, 25 jaar na de oprichting. De rockband bracht zeven albums uit, werd zes keer onderscheiden met een Edison en scoorde door de jaren heen hits als Rain Down on Me, So Glad You Made It, Fearless en No Surrender. De kaartverkoop voor het concert gaat vrijdag van start.

"Had me dit 1,5 jaar geleden verteld en ik had je waarschijnlijk niet geloofd", laat Dinand in een persbericht weten. "Maar 25 jaar na start en 10 jaar na stop heeft ons doen beseffen dat we ontzettend veel te vieren hebben en we daar nu echt klaar voor zijn." Dennis stelt dat het "met een docu, een gloednieuwe track en een grote liveshow in het vooruitzicht" bijna voelt als een nieuw begin. "Iets leukers kan ik me op dit moment niet voorstellen."

De terugkeer van Kane wordt ook gevierd met nieuwe muziek. De single What Are You Waiting for is vanaf dinsdag te beluisteren.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.