Terug

Volg Shownieuws

Kanye West twittert over mogelijke scheiding met Kim

Kanye West twittert over mogelijke scheiding met Kim

Nieuws

22 juli 2020, 09:21

Kanye West claimt dat hij al meer dan een jaar probeert om een einde aan zijn huwelijk met Kim Kardashian te maken. Dat schrijft de 43-jarige rapper in een nieuwe serie tweets, die hij alweer snel verwijderde.

"Ik wil een scheiding sinds Kim een ontmoeting had met Meek in het Waldorf voor het 'hervormen van gevangenissen'", schrijft Kanye. Hij lijkt daarmee te refereren naar de tijd dat zijn vrouw samenwerkte met rapper Meek Mill, de ex van Nicki Minaj, voor de eerste Criminal Justice Reform Summit in Los Angeles in november 2018. Kim en Kanye zijn sinds 2014 getrouwd. Ze hebben samen vier kinderen.

Kanye, die in de race is voor het Amerikaanse presidentschap, twitterde ook weer indirect over zijn familie die hem schijnbaar wil beschermen tegen zichzelf. "Ze willen twee dokters invliegen omdat het mentaal niet goed met me zou gaan." Ook deelde hij een screenshot van een tekstbericht dat hij naar zijn schoonmoeder Kris Jenner stuurde. Hij lijkt daarin op oorlogspad. "Gaan we praten of ruzie maken?", vraagt de rapper.

Tweets

De muzikant stuurde de afgelopen dagen een hele brei van tweets de wereld in, waarvan hij de helft weer verwijderde. Hij claimt onder meer dat hij zijn kinderen niet mag zien en dat de Kardashians hem op willen sluiten.

Fans en mensen uit de omgeving van Kanye maken zich zorgen om de rapper. Ze vrezen dat hij weer afstevent op een inzinking.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.