Terug

Volg Shownieuws

Karin onthult heftige reden van Scheetjes-scheiding

Nieuws

5 okt 2021, 21:56

Er zou een hoop zijn voorgevallen in het turbulente huwelijk van het bekende tv-stel De Scheetjes. Karin onthult in een openhartig interview met Privé dat hij een drankprobleem zou hebben...

"Op een dag ging het vreselijk mis", vertelt Karin aan het weekblad. "Hans stond patat te bakken, toen ik ineens een schreeuw uit de keuken hoorde komen. Ik rende er meteen naartoe en zie hem op de grond vallen. Overal lag bloed en er kwam schuim uit zijn mond."

Er werd geconstateerd dat hans een epileptische aanval had gehad en zijn leverwaarden waren zeven keer zo hoog als normaal. "Ze vroegen of hij veel dronk. Eenmaal bijgekomen hield hij het op zeven biertjes per dag, maar ik hielp ze meteen uit de droom en zei dat het er eerder achttien waren en dan ook nog eens drie glazen wodka!"

Agressief

Ondanks de heftige waarschuwing van zijn lichaam, zou Hans toch keer op keer de fout in zijn blijven gaan. In juni, twee weken voor het vertrek van Karin naar Nederland, zouden zij een flinke ruzie hebben gehad. "Die avond, en alles wat daar toen is voorgevallen, was voor mij de druppel. Hij werd ook agressief en slingerde allerlei verwijten naar m’n hoofd."

"Hij schreeuwde dat hij helemaal klaar met me was en dat ik mijn spullen moest pakken en oprotten... Tsja, ik was gewoon bang en die nacht ben ik in een hotel gaan slapen. Het leek wel of er in zijn hoofd iets was gebarsten." Hans ontkent in Privé overigens een ’groot probleem’ te hebben.

Karin maakte de breuk twee weken geleden bekend in RTL Boulevard. Zij claimde dat Hans een nieuwe vriendin zou hebben. Hans ontkende dit op zijn beurt en onthulde dat dit slechts om een goede vriendin gaat. "Echt waar niet. Ik hou van Karin", reageert Hans emotioneel. "Ik vraag elke dag: 'Kom naar huis', maar ze komt niet." Zijn hele reactie is in de video hierboven te zien.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.