Terug

Volg Shownieuws

Katja Schuurman gooit het roer om

Katja Schuurman gooit het roer om

Nieuws

3 dec 2020, 14:55

Presentatrice Katja Schuurman gooit het roer om! Ze kan al weken niet goed slapen vanwege haar dochtertje Coco-Loulou, die de laatste tijd haar ouders maar al te graag wakker houdt...

Zo schrijft de brunette op Instagram: "Nou, de baby zelf is al hartstikke blij en tevreden. Nu de ouders nog! 🙈 Als we haar lieve, mooie, vrolijke snuitje zien, knallen we uit elkaar van geluk. Maar lekker voeden en slapen en spelen op verzoek van ons meisje begint ons na vier maanden van doorwaakte nachten wat op te breken..."

Katja heeft dan ook de nodige maatregelen genomen: "Dus boeken aangeschaft, vrienden geraadpleegd, internet afgestruind. En wat zo fijn is; ze zeggen allemaal iets anders! Dus. Het plan is als volgt. Ze gaat naar haar eigen bedje en niet meer tussen ons in (kan ik nu al om huilen, want het is zó fijn!) en er wordt gevoed volgens planning en geslapen met regelmaat."

Ook al is dit niet de manier hoe Katja Coco had willen opvoeden: "(Aaargh! Volledig tegen mijn eigen natuur in!) We zien niet uit naar de overgangsfase, maar de belofte van ‘s nachts weer eens slapen en overdag fit zijn geeft moed. Keep you posted. #babylove #zombie #slaaptraining"

Slachtoffer moedermaffia

Sinds de geboorte van Coco is Katja af en toe het slachtoffer geworden van de moedermaffia. In november kreeg ze voor de tweede keer in twee maanden tijd weer een hoop kritiek over zich heen, zoals hier is terug te lezen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.