Terug

Volg Shownieuws

Katja Schuurman: 'Toen ging ik tongen met Herman Brood'

Katja Schuurman: 'Toen ging ik tongen met Herman Brood'

Nieuws

9 dec 2020, 13:50

Katja Schuurman (45) is openhartiger dan ooit. In de podcast #METZNALLEN van Gwen van Poorten vertelt ze over haar bevalling en een zoen met Herman Brood.

In de podcastaflevering wordt de actrice het hemd van het lijf gevraagd. Katja heeft echter totaal geen moeite om een boekje open te doen over haar privéleven. Zo vertelt ze dat de bevalling van haar pasgeboren dochtertje Coco Loulou heel heftig was en heeft ze het over haar dwangneurose. "Soms moet ik dwangmatig honderd keer mijn tas checken of de lipgloss er wel echt in zit."

Herman Brood

Verder floept Katja er nog een verhaal over Herman Brood uit. In haar wilde tijd toen ze in Goede Tijden, Slechte Tijden speelde, zou ze hebben gezoend met de inmiddels overleden kunstenaar en zanger. "Met Linda, Roos en Jessica stonden we op het podium met hem. Ik pakte zijn microfoon af en ben gaan tongen met Herman", lacht ze. "Gelukkig heb ik de beelden nooit teruggezien." De hele podcast is onderdaan dit artikel te zien.

Het roer omgooien

Katja is altijd heel open geweest over haar privéleven. Zo plaatste ze vorige week op Instagram niet blij te zijn met het slaapritme van haar dochtertje Coco Loulou. Ze gaf toe dat de gebroken nachten haar niet goed doen. "'s Nachts weer eens slapen en overdag fit zijn geeft moed", sloot Katja haar bericht positief af.

Bron video: YouTube / Gwen van Poorten

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.