Terug

Volg Shownieuws

Keert Alkan Çöklü nu alweer terug in GTST?

Keert Alkan Çöklü nu alweer terug in GTST?

Nieuws

8 dec 2020, 11:54

Iets meer dan een maand geleden maakt Alkan Çöklü (26) zijn vertrek uit Goede Tijden, Slechte Tijden bekend. Het lijkt erop dat de acteur zijn collega soapies mist. Alkan hint nu al op een terugkeer in het soapdorp Meerdijk.

Vorige maand was het gedaan met de verhaallijn van Amir Nazar, zoals Alkan in de soap heet. Na twee huwelijken, een donorvaderschap en een hartstilstand verhuisde Amir van Meerdijk naar Griekeland.

Toch sluit de acteur een comeback niet uit. In een Q&A op zijn Instagram vertelt hij dat 'ie wellicht wel terugkeert. "Ik ga niet dood... dus wie weet", antwoordt hij op een fan die hem heel mist in serie.

Afwijzingen

Na het verlaten van de serie vertelde Alkan aan RTL Boulevard weten dat hij uitkijkt naar nieuwe rollen en projecten. Helaas blijkt dat nu tegen te vallen. "Vandaag is een plan van me waar ik een maand aan heb gewerkt kei hard afgewezen. Gemiddeld is het 9 afwijzingen en de 10e lukt", laat hij zijn volgers op social media weten.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.