Terug

Volg Shownieuws

Kelly Clarkson wil haar naam officieel veranderen

Nieuws

18 feb 2022, 07:59

Kelly Clarkson heeft een officiële aanvraag ingediend om haar naam te veranderen naar Kelly Brianne. Volgens documenten die in het bezit zijn gekomen van The Blast wil de zangeres haar achternaam Clarkson laten vallen, om voortaan door het leven te gaan als Kelly Brianne, haar eerste en tweede naam.

De reden om haar naam te wijzigen was voor de zangeres heel simpel: "Ik wilde mijn naam al heel lang veranderen. Mijn nieuwe naam Kelly Brianne staat voor wie ik ben en waar ik als persoon voor sta. Dit ben ik", aldus Kelly.

Kelly onderging eerder al een naamsverandering toen ze scheidde van haar echtgenoot Brandon Blackstock en zijn achternaam liet vallen om weer 'gewoon' Kelly Clarkson te zijn. "Dat voelde als een bevrijding, om weer onder mijn eigen naam te kunnen leven, werken en optreden. Het klinkt misschien raar, maar het hebben en behouden van je eigen naam is zoiets waardevols. Eigenlijk is het ontzettend raar dat vrouwen hun naam opgeven zodra ze trouwen, want daarmee geven ze hun identiteit ook een beetje weg. Dat doe ik dus niet meer."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.